Фумігація

Висококваліфіковані спеціалісти з фумігації «СТОП! Кукарача» сертифіковані та всебічно навчені техніці безпеки та сучасним методам фумігації всіх типів контейнерів, кораблів, елеваторів, зерносховищ та конструкцій, що містять харчові та непродовольчі товари.

Фумігація - це вузькоспеціалізовані засоби, що використовують силу газових препаратів у достатній концентрації для ефективного усунення цільових шкідників. Фуміганти мають унікальні властивості та можливості, які дозволяють використовувати їх у багатьох ситуаціях, коли інші форми контролю неможливі або не практичні. Окремі молекули газу можуть проникати всередину оброблених матеріалів, тріщин та щілин чи інших сховищ шкідників.

Усі фуміганти, доступні для використання в харчовій промисловості, стикаються з жорсткими нормами, щоб забезпечити їх безпеку.

1. Огляд об'єкта з метою надання рекомендацій щодо підготовки об'єкта до подальшої обробки. Також під час первинного огляду фахівець визначає необхідне дозування діючої речовини, яка залежить не тільки від ступеня зараження матеріалу, але і від його щільності.

2. Проведення фумігації: закладка фуміганта і дотримання експозиції (тривалість роботи діючої речовини).

3. Дегазація - процес видалення залишків фумігантів шляхом тривалого провітрювання.